таг: рк корона брашов

За време на коронавирусот, Корона ги отпушти сите ракометарки

Вонредната ситуација која е прогласена во Романија доведе практично до гасење на едно спортско друштво кое по некоја случајност го има истото име како...

Ова се фотографиите кои го открија наголемиот допинг скандал во ракометот...

Последниот месец Романија и Европа ги тресе најголемиот допинг скандал. Сите ракометарки на Корона Брашов се суспендирани од шампионатот на Романија и ЕХФ купот...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ