4 Данска Хрватска

17
32 - 32
Конечен резултат

Резултати

Екипа2-ро полувремеРезултат
ДАНСКА32Реми
ХРВАТСКА32Реми

ДАНСКА

Позиција Исклучување Голови
 00

ХРВАТСКА

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

32 - 3208:21
ДАНСКА
    ХРВАТСКА