Алкалоид со понуда за братскиот тандем во Еурофарм Пелистер 2

Со играта која ја прикажуваат браќата Петар и Павле Атанасијевиќ во Еурофарм Пелистер 2, каде се едни од лидерите на екипата, привлекуваат внимание на голем дел од домашните клубови, а единствено прволигашот РК Алкалоид им пристапил со конкретна понуда.

„Имавме конкретна понуда единствено од ‘Алкалоид’. Но, сметаме дека во Битола ни е подобро и дека имаме поголем простор и шанса за напредок и затоа остануваме тука“, кусо објаснува Павле Атанасијевиќ.

Останати детали за браќата-близнаци прочитајте во викенд-интервјуто за 24Ракомет подолу.

ИНТЕРВЈУ ПЕТАР И ПАВЛЕ АТАНАСИЈЕВИЌ: Првата шанса во А тимот ја пропуштивме, но времето работи за нас!