понеделник, септември 28, 2020

таг: 2019 година

ГОДИНАТА НИЗ ФОТОГРАФИИ…

Денеска е последниот ден од 2019 година, која ќе биде запишана со златни букви во историјата на македонскиот ракомет. Ракометарите на Вардар станаа по...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

СЕДМЕРЕЦ

СИТЕ