таг: скара

Што прави Сташ Скубе во карантин – се претвора во скара...

Спортот е во пауза насекаде низ Европа и светот, па спортистите, кои се навикнати да бидат секогаш во салите и на терените, мораат да...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ