таг: сестри

За во Гинис – во еден клуб играат дури 27 сестри!

Женскиот ракометен клуб Требјеша од Никшиќ, член на Првата лига на Црна Гора, е по многу работи специфичен, а посебно е препознатлив по „сестринството“. Сигурно...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ