таг: селект

Нова сезона, нов дизајн на топките за Лигата на шампионите

Од сезоната 2020/21 во која Лигата на шампионите ќе доживее трансформација и во истата ќе има место само за 16 екипи ќе дојде до...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ