таг: светко првенство 2019

Светско првенство: Германија, Шпанија и Црна Гора во одличен ритам

После првите две гола во Групите Б и Ц на Светското првенство во Јапонија селекциите на Германија, Шпанија и Црна Гора покажаа најмногу односно...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ