таг: рубин кузманоски

Македонија доби уште тројца тренери со мастер лиценца

Списокот на тренери кои имаат мастер лиценца за работа од Македонија се зголемува, па неделава дури тројца тренери успеаја да стигнат до ваква диплома....

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ