таг: рк сучаева

Голем инцидент во Романија: Тренер удри играч од противничката екипа!

На натпревар од младинското првенство на Романија помеѓу ЦСУ Сучеава и ЛПС Сучеава се случи голем инцидент. Тренерот на ЦСУ, Адриан Чирут физички нападна...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ