таг: рк паргас

Тренчевски и Крстевски му донесоа бод на Паргас

Тимот на Паргас ИФ, каде што настапуваат македонските интернационалци Илија Крстевски и Александар Тренчевски, освои голем бод на гостувањето кај Грифк, 30-30. Иако гостите водеа...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ