таг: рк гросупље

Теренот се поплави, натпреварот беше прекинат!

Натпреварот помеѓу Гросупље и Храстник во 7. коло од вториот натпреварувачки ранг во Словенија беше прекинат затоа што теренот беше поплавен. Причина за поплавата...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ