недела, јануари 26, 2020

таг: александар котов

Вардар ќе бара замена за Кристопанс на друго место: Котов го...

Уште едно од потенцијалните засилувања за следната сезона за Вардар, што беа споменувани низ руските медиуми, нема со сигурност да се пресели во Скопје. Десниот...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ