недела, јануари 26, 2020

таг: александар бојковски

Македонија доби уште тројца тренери со мастер лиценца

Списокот на тренери кои имаат мастер лиценца за работа од Македонија се зголемува, па неделава дури тројца тренери успеаја да стигнат до ваква диплома....

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ