🎥Лазаревски: Техничките грешки ни се кобни, немавме подобрување од првиот натпревар!

Пикерот Милан Лазаревски не го криеше разочарувањето по вечерашниот пораз од Германија. Популарниот „Мечка“ смета дека тренинзите и комплетната подготовка пред натпреварите се одлично подготвени од стручниот штаб, но го нема одговорот зошто тоа не може да се имплементира на теренот. Целосната изјава на Лазаревски може да ја погледнете во видео прилогот...