Сите за еден, еден за сите… подготвени за новиот голем предизвик (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • hilton4 (2 of 2)
 • hilton4 (1 of 2)
 • hilton3 (6 of 6)
 • hilton3 (5 of 6)
 • hilton3 (4 of 6)
 • hilton3 (3 of 6)
 • hilton3 (2 of 6)
 • hilton3 (1 of 6)
 • hilton2 (4 of 4)
 • hilton2 (3 of 4)
 • hilton2 (2 of 4)
 • hilton2 (1 of 4)
 • hilton1 (4 of 4)
 • hilton1 (3 of 4)
 • hilton1 (2 of 4)
 • hilton1 (1 of 4)
 • hilton (4 of 4)
 • hilton (3 of 4)
 • hilton (2 of 4)
 • hilton (1 of 4)
 • taleski
 • Stoilov
 • Makedonija vo Viena

 

 

Атмосферата меѓу ракометарите кои се подготвуваат за утрешниот прв натпревар на Европското првенство е одлична. Сите се подготвени да го дадат максимумот за да може шампионатот да се отвори како што се посакува односно со победа и два бода. Она што можеше да се забележи на тренингот го имаше и во хотелот „Хилтон“ каде што ракометарите ќе бидат сместени за време на првенството. Сите се насочени кон она што претстои, а воедно се и подготвени за предизвикот. Најважно е што сите дишат еден за друг така што прашање е само како утревечер ќе биде отворен шампионатот и кој ќе биде патоказот по кој ќе се тргне во ова првенство. Првиот натпревар е против Украина. Се игра во Виена, а почетокот е предвиден за 20:30 часот.