Како звучи “Ако одам во Битола” кога пејат Лесјак, Стевановиќ, Радовиќ…(ВИДЕО)

Оваа ноќ ќе биде долга во Битола и веројатно уште сега ќе се прослави титулата во Суперлигата, иако официјалното доделување ќе биде следниот викенд во „Боро Чурлевски“, кога Еурофарм Пелистер ќе го пречека Тиквеш. Легендарната „Ако одам во Битола“, се пееше во автобусот на битолчани по мечот со Охрид. Како звучи неофицијалната химна на Еурофарм Пелистер во изведба на Лесјак, Радовиќ, Стевановиќ, погледнете...