Загуби рамнотежа и удри со главата во бетонски столб (ВИДЕО)

На мечот од рускиот шампионат меѓу Универзитет и Луч Москва, можеше да се случи сериозна повреда на една од ракометарките. Членката на тимот од престолнината, Екатерина Махатадзе, при еден напад се обиде да шутира кон противничкиот гол но изгуби рамнотежа и удри во бетонски столб позади голот. Таа не можеше да го продолжи мечот и го напушти теренот со помош на колешките....