Денеска на терените: Првенствата низ Европа влегуваат во финиш

И денеска на програмата се голем број на натпревари и тоа ни цела Европа така што ќе има доста средби на кои ќе може да се види интересен ракомет.

За очекување е денеска да биде интересно во повеќе земји, а со оглед на тоа што шампионатите влагаат во финишот може да се очекуваат возбудувања.

Кои се натпреварите кои ќе може да се следат денеска погледнете во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

09:30ч

РЕШИЦА – БОТОШАНИ (Романија 1)

12:00ч

ЧСМ ФОЧАНИ – ЧСМ ФАГАРАШ (Романија 1)

12:10ч

ДОБРОГЕА СУД – БУЗАУ (Романија 1)

13:00ч

СТАВРОПОЛ – ДИНАМО СИНАРА(Русија, Супер лига, жени)

14:45ч

ТЕМИШВАР – СУЦЕАВА (Романија 1)

14:50ч

БАЈА МАРЕ – ПОТАИСА ТУРДА (Романија 1)

17:00ч

ЕКС АН ПРОВАНС – ДАНКЕРК (Франција 1)

17:25ч

СТЕАУА – ДИНАМО БУКУРЕШТ (Романија 1)

17:30ч

ЧСМ БУКУРЕШТ – БАКАУ (Романија 1)

18:00ч

РОСТОВ ДОН – АСТРАХАНОЧКА (Русија 1, плеј-оф, жени)

18:10ч

АЛПЛА ХАРД – БАРНБАХ (Австрија 1, плеј-оф)

19:00ч

КРЕТЕЈ – ТРЕМБЛЕ (Франција 1)

19:15ч

КРИСТИЈАНСАНД – СТОРХАМАР (Норвешка 1, плеј-оф, жени)

19:30ч

ПОНТО – САРАН (Франција2)

20:00ч

НИМ – ШАРТР (Франција 1)

ОДЕНЗЕ – ЕСБЈЕРГ (Данска 1, плеј-оф, жени)

20:10ч

САВЕХОФ – ХОВДЕ (Шведска 1, плеј-оф)

20:20ч

ТИРОЛ – БРЕГЕНЦ (Австрија 1, плеј-оф)

20:30ч

ИВРИ – ИСТР (Франција 1)

ДИЖОН – НАНСИ (Франција 2)