Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Спартак – Гевгелија (ЛИНК)

Екипата на Спартак игра сè подобро и ова е шанса за нови бодови. Гевгелија има 19 бода во досега одиграните 16 натпревари, а Спартак има 24 и оттаму ова е средба на која се очекува да се продолжи со добрата форма. Спартак на домашен терен сигурно ќе биде конкурентен за победа, но ќе треба да се докаже и на теренот. Почетокот на средбата е во 14 часот, а истата се игра во салата „Круме Кепески“ во Скопје.