Гледајте ВО ЖИВО Металург – Овче Поле СУ, Работнички – Партизан, Аеродром – Јуниор КВ (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат возбудувањата во Женската и во Првата лига. Од 12:00 часот во Автокоманда играат Металург и Овче Поле СУ. Во 12:30 часот, Работнички го пречекува составот на Партизан од Гевгелија, додека во 14::00 часот ќе играат Аеродром и Јуниор КВ. Сите натпревари може да ги следите на линковите во продолжение.....