Гледајте ВО ЖИВО: Голден Арт – Партизан, Пролет – Кичево, Јуниор КВ – Куманово (ЛИНКОВИ)

Денеска се играат натпревари од елиминациското коло во Купот на Македонија. Од 12:30 часот, Голден Арт го чека Партизан Гевгелија, додека од 13:00 часот, Пролет ќе се соочи со Кичево, а Јуниор КВ со Куманово. Сите три меча може да ги гледате во продолжение....