Гледајте ВО ЖИВО: Гевгелија – Овче Поле СУ, Преспа – Партизан, Драчево – Борец (ЛИНКОВИ)

Од 19:00 во Женската лига ќе играат Гевгелија и Овче Поле СУ, додека во истиот термин во Првата лига ќе се соочат Преспа и Партизан. Од 19:30 часот во Првата лига, Драчево е домаќин на Борец. Сите три меча може да ги гледате на линковите во продолжение...