ВЛОГ 6: Чартер за чао од ЕП, Дебрецин надолж и попреку (ВИДЕО)

Вториот унгарски град по големина, Дебрецин, сигурно нема да го паметиме по убави работи кога станува збор за ракометот и за тоа како минавме резултатски на ЕП. Ракометарите уште после полноќ заминаа со чартер за Скопје, а нас иако не чекаше натпревар и ковид тестирање, сепак успеавме подобро да се запознаеме со Дебрецин. Додека ги трошевме последните унгарски форинти...