ВЛОГ 5: (Не)проспиена ноќ, ред изјави, ред шопинг и кафе, ред…(ВИДЕО)

По поразот од Црна Гора на сите ни беше тешко. По една (не)проспиена ноќ ниту на новинарите им се работеше, ниту на играчите им се даваа изјави, но што се мора не е тешко. Покрај средбата меѓу играчите и новинарите, вчерашниот ден во магловитиот Дебрецин мина со малку прошетка, кафе муабет и шопинг. Вечерта беше резервирана за вечера во еден од локалните ресторани....