Брест Бретањ и посака добредојде на Ива Младеновска (ВИДЕО)

Младата македонска репрезентативка Ива Младеновска во новата сезона ќе го има првиот интернационален предизвик во кариерата.

Таа ќе биде дел од Брест Бретањ, а францускиот клуб веќе и посака добредојде и ја промовира пред тамошната јавност.

Младеновска имаше напорно лето со настапи за младинската и кадетската репрезентација на Македонија, па доби неколку дена одмор пред да се приклучи на подготовките на Брест.

Таа ги сподели првите импресии од клубот.

Погледнете…