📷Технички „недотерани“ ама оптимистички настроени – Македонија се судри со домаќинот

14.01.2023 ГЕРМАНИЈА vs МАКЕДОНИЈА 34-25

Ниту во вториот натпревар Македонија не покажа ниво повеќе од пораз во близина на двоцифрената граница. Овојпат во Берлин, домаќинот, моќната Германија славеше победа од 34-25. Многу технички грешки, но и зборови на надеж дека во последниот натпревар Македонија ќе ја видиме во вистинско светло.