🎥 Вардарецот има скриен талент: Милан Лазаревски во улога на метео-презентер

Maкедонскиот репрезентативец и член на Вардар, Милан Лазаревски, кој зад себе остави одлични настапи на ЕП, во емисијата „Фер Плеј“ кај Јана Серафимова Петровска на ТВ Телма, покажа дека има и скриен талент. Освен одличните способности на теренот, Лазаревски покажа дека може да се снајде и во улога на Метео презентер пред ТВ камерите. Погледнете....