🎥 Плзен се поздрави со Костески кој се враќа дома – ќе ги паметиме твоите победнички голови…

Македонскиот репрезентативец Никола Костески по две години во чешкиот Плзен, каде што беше најдобар стрелец се враќа во татковината и ќе го облече дресот на „сино-белиот“ тим од Автокоманда. Покрај со Костески, Плзен се раздели со уште двајца ракометари, а на сите им посвети видео со нивните најубави потези, голови и победнички потези...