🎥 Браќата Костески за 24Ракомет ТВ – Ненад: Сакав да бидам десен бек, Никола: Прифаќам совети од помалиот

Машката репрезентација на Македонија имала повеќе братски тандеми, а во овој момент на Европското првенство во Германија, тоа се десните крила Ненад и Никола Костески. За 24Ракомет ТВ двајцата ги споделија очекувањата од последниот натпревар на ЕП против Швајцарија, за изборот на позицијата на која настапуваат, колку на Ненад влијаел Никола во изборот на позицијата, дали Никола иако постар прифаќа совети од помладиот...Целосната изјава на двајцата браќа погледнете ја во видео прилогот...