Што сакаат да јадат ѕвездите од СЕХА лига за празниците – Сарма, палачинки, месо, салата…(ВИДЕО)

SEHA stars and their favorite Christmas food

”Sarma”, “mlinci”, codfish or pancakes are just some of the dishes that find their place on SEHA stars' Christmas table 🥘 Which one is your favourite ❓🍲

Публикувахте от SEHA - Gazprom League в Петък, 27 декември 2019 г.

За време на Новогодишните и Божиќните празници, трпезите изобилуваат со секакви видови на јадења, салати, слатки работи... Медиа тимот на СЕХА лига ги праша дел од ракометарите што играат во регионалната конкуренција кои се нивните омилени.