Чаир изгоре од преголема желба, Наиса на чекор до пласман во трета рунда (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • rak. zeni. chair-naisa 2 (11 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (10 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (9 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (8 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (7 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (6 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (5 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (4 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (3 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (2 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 2 (1 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (16 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (15 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (14 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (13 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (12 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (11 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (10 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (9 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (8 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (7 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (6 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (5 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (4 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (3 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (2 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa 1 (1 of 16)
 • rak. zeni. chair-naisa (11 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (10 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (9 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (8 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (7 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (6 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (5 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (4 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (3 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (2 of 11)
 • rak. zeni. chair-naisa (1 of 11)

Ракометарките на Чаир загубија убедливо од Наиса Ниш со 26-41 во првиот натпревар од второто коло во Купот на ЕХФ. Иако тргнаа солидно, сепак во продолжение од мечот му дозволија на српскиот тим да направи висока разлика и да го контролира натпреварот. Сите грешки на домаќинките беа казнувани со погодоци од контри или полуконтри, па на крајот Наиса славеше убедливо. Погледнете ги фотографиите на нашиот фоторепортер Кочо Сотировски.