„Црвено-црно“ срце – планина (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • vardar- motor (1 of 5)
 • vardar- motor (2 of 5)
 • vardar- motor (3 of 5)
 • vardar- motor (4 of 5)
 • vardar- motor (5 of 5)
 • vardar- motor 1 (1 of 8)
 • vardar- motor 1 (2 of 8)
 • vardar- motor 1 (3 of 8)
 • vardar- motor 1 (4 of 8)
 • vardar- motor 1 (5 of 8)
 • vardar- motor 1 (6 of 8)
 • vardar- motor 1 (7 of 8)
 • vardar- motor 1 (8 of 8)
 • vardar- motor2 (1 of 3)
 • vardar- motor2 (2 of 3)
 • vardar- motor2 (3 of 3)
 • vardar- motor3 (1 of 8)
 • vardar- motor3 (2 of 8)
 • vardar- motor3 (3 of 8)
 • vardar- motor3 (4 of 8)
 • vardar- motor3 (5 of 8)
 • vardar- motor3 (6 of 8)
 • vardar- motor3 (7 of 8)
 • vardar- motor3 (8 of 8)
 • vardar- motor4 (1 of 14)
 • vardar- motor4 (2 of 14)
 • vardar- motor4 (3 of 14)
 • vardar- motor4 (4 of 14)
 • vardar- motor4 (5 of 14)
 • vardar- motor4 (6 of 14)
 • vardar- motor4 (7 of 14)
 • vardar- motor4 (8 of 14)
 • vardar- motor4 (9 of 14)
 • vardar- motor4 (10 of 14)
 • vardar- motor4 (11 of 14)
 • vardar- motor4 (12 of 14)
 • vardar- motor4 (13 of 14)
 • vardar- motor4 (14 of 14)

И покрај сите проблеми и сите случувања во последно време особено во последните неколку денови ракометарите на Вардар денеска завршија одлична работа откако успеаја да го совладаат тимот на Мотор Запорожје со 38:28 и на тој начин со еден удар стигнаа до победа и до пласман во осминафиналето од Лигата на шампионите. Одличната игра во која беше видена максимална мотивираност покажа дека овие ракометари имаат срце големо како планина и се херои.