„Фармацевтите“ со ист рецепт за успех, Бутел допрва ќе „остри“ нишани (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • pelister- butel prijatelska (1 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (2 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (3 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (4 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (5 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (6 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (7 of 8)
 • pelister- butel prijatelska (8 of 8)
 • pelister- butel prijatelska 1 (2 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (3 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (4 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (5 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (6 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (7 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (8 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (9 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (10 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (11 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 1 (12 of 12)
 • pelister- butel prijatelska 2 (1 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (2 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (3 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (4 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (5 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (6 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (7 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (8 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (9 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (10 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (11 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (12 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (13 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (14 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (15 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (16 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (17 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (18 of 19)
 • pelister- butel prijatelska 2 (19 of 19)

Битолски Еурофарм Пелистер не знае за пораз веќе шест натпревари пред стартот на новата сезона. Избраниците на Жељко Бабиќ го совладаа тимот на Бутел Скопје со убедливи 23-36 и си ја зголемија самодовербата уште повеќе и по двата триумфи над Вардар. Бутелци ќе мора да ја подобрат играта, доколку сакаат успех на двомечот со Ѓенѓеш во првото квалификациско коло од Лигата на Европа.