четврток, октомври 21, 2021

Урнебесен прес – банерот ќе им паднеше на глава на Вујо и Гаџа (ВИДЕО)

Интересна ситуација имаше на прес конференцијата по натпреварот меѓу Елверум и Вардар. Банерот со рекламите од спонзорите на Лигата на шампионите можеше да им падне на главите на Веселин Вујовиќ, Анте Гаџа и Борге Лунд, но тие бргу реагираа и не дозволија тој момент да ја прекине прес конференцијата. Погледнете...