Тешко на битолчани ако брани денеска: Бидасоа го има Супермен на својот гол (ВИДЕО)

На натпреварот меѓу Логроњо и Бидасоа Ирун еден момент заслужи да биде одбележен неколкупати. Се работи за голманот на Бидасоа Ирун, Хоан Ледо Менендез кој имаше спектакуларна интервенција. Тој запре две топки во серија, а особено беше атрактивна втората. Видеото заслужува да се види неколкупати.