Струга 2022: Сезоната почна со трофеј за Еурофарм Пелистер – така и нека продолжи (Фотогалерија)

Струга 2022: Еурофарм Пелистер – Целје финале

Ако денот се познава по утрото тогаш сезонава треба да биде плодна за битолчани. Секој трофеј е вреден, па дури иако е освоен на пенали. Победата во Струга ќе биде вистински мотив пред дуелите во СЕХА лигата. Сезонава „зелите“ имаат тим зрел за големи успеси.