СРАМНО: Навивачи се тепаа на трибините (ФОТО)

 

Тепачка на трибини Краков

Досега беа нашата гордост, секаде посакувани на трибините, но последниот меч го расипа целиот впечаток. Наместо поддршка, навивачите во Краков се степаа на трибините. Се делеа боксови, клоци, имаше боречки зафати.... СРАМОТА... фотографиите покажуваат за нецивилизираниот однос. Не е важно кој прв почнал...