Ристовска и колешките со новогодишен „тренинг“ на скии (ВИДЕО)

Сара Ристовска и нејзиниот тим ЦСКА Москва нема да имаат многу пауза за време на празниците. По првиот дел од сезоната ЦСКА забележа 20 победи, а вториот дел од сезоната стартува веќе на 10 јануари. Во меѓувреме Ристовска и колешките одржаа необичен и забавен тренинг на скии. Не им беше сеедно на сите што мораа ракометната топка и топлата сала да ги заменат со скии и ладна патека. Погледнете...