Немаше дилеми: Парадата е број 1 според ЕХФ – Митревски пред Вулф, Мелер…(ВИДЕО)

За фудбалската одбрана на Никола Митревски по цепелинот на Кањелас и Шоштариќ, веќе доволно е напишано во последните неколку часа. Медиа тимот на ЕХФ ја избра за најдобра во 4. коло од Лигата на шампионите во конкуренција на одбраните на Андреас Вулф, Кевин Мелер...Погледнете уште еднаш...