Настрада главата на репортер на ракометен терен (ВИДЕО)

 

 

Додека траеше загревањето пред средбата меѓу Германија и Холандија репортерот на германската ЗДФ имаше несекојдневен момент. Доби топка во главата, но сосема професионално и после ударот продолжи да зборува пред камерата. Вакво нешто веќе имаме видено и во Македонија, но на терените во мал фудбал.