Костовски за 24Ракомет ТВ: Ѓорче Петров се уште живее…(ВИДЕО)

На денешната прослава по повод 20 години од освојувањето на шампионската титула во Лигата на шампионите на Кометал Ѓорче Петров, беше присутен и тогашниот спонзор, Трифун Костовски. Тој евоцираше спомени од минатото, се наврати на 2002 година, но и го официјализираше предавањето на трофеите на сегашниот Ѓорче Петров. Погледнете ја целата изјава во видео прилогот....