И Французите добија медали, ама веднаш ги извадија од вратот (ВИДЕО)

Можеби не е вообичаена пракса, но ЕХФ доделува медали на Европските првенства и за репрезентацијата што ќе заврши на четвртото место. Тие се „без боја“, практично еден вид признанија за учеството на финалниот викенд. Такви добија и француските репрезентативци, но очигледно не им беше многу драго по поразот од Данска, па веднаш ги извадија....