Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Јуниор КВ – Радовиш (ЛИНК)

Ракометарите на Јуниор Кисела вода ја кренаа формата во последниот период и покажаа дека можат да бидат сериозен ривал за противниците. Радовиш, пак, знае да биде незгоден за секого и да се надигрува така што сигурно ќе има што да се види на теренот. Нема да биде воопшто лесно, но јасно е дека ќе може да се види добар ракомет денеска во Скопје. Средбата се игра во салата во ОУ „Круме Кепески“ во Кисела вода, а почетокот е во 19 часот.