Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Шампион – Аеродром (ЛИНК)

Денеска се игра заостанатиот натпревар од 4. коло во Првата лига меѓу Шампион и Аеродром. Започнува од 13:00 часот, а може да го следите на линкот во продолжение....