четврток, октомври 21, 2021

Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Стружанка – Овче Поле СУ (ЛИНК)

Двобојот меѓу Стружанка и Овче Поле Су е дефинитивно пресметка меѓу две екпи кои играат променливо во однос на минатата сезона. Стружанка уште нема бодови, но ова ќе биде шанса за да се одигра најдобро што може и да се дојде до посакуваното. Што се однесува до Овче Поле СУ тимот од Свети Николе има повисоко ниво на игра и квалитет така што денеска ќе се види дали паузата оставила трага во формата. Натпреварот се игра од 18:30 часот во салата во СОУ „Нико Нестор“ во Струга.