Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Спартак – Овче Поле СУ (ЛИНК)

Денеска започнуваат возбудувањата од 2. коло во Женската лига. Спартак го пречекува составот на Овче Поле Славјански Универзитет, во натпревар кој започнува од 12:00 часот, а може да го гледате на линкот во продолжение....