Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите Алкалоид – Металург РА и Металург – Спартак (ЛИНКОВИ)

Денеска започнуваат новите сезони во Првата и во Женската лига. Натпреварите меѓу Алкалоид - Металург РА и Металург - Спартак започнуваат од 12:00 часот, а може да ги гледате на линковите во продолжение...