Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите Алкалоид – Астраион и Шампион – Преспа (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат натпреварите од Првата лига. Алкалоид дома го пречека Астраион, додека Шампион игра со Преспа. Двата меча стартуваат во 12:00 часот, а може да ги гледате на линковите во продолжение...