Гледајте ВО ЖИВО: Кузман Вардар – Гевгелија, Деспина – Чаир, Овче Поле СУ – Спартак (ЛИНКОВИ)

Денеска се играат последните три меча од 9 коло во Женската лига. Од 17:30 часот ќе играат Кузман Вардар и Гевгелија, од 18:30 часот ќе се соочат Деспина и Чаир, додека од 19:30 часот во Свети Николе кај Овче Поле СУ ќе гостува Спартак. Сите три дуели може да ги гледате на линковите во продолжение.....